Amez Facility Services maakt het verschil!

06 38 250 320
Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud


Leveren van kwaliteit
Amez Facility Services is van mening dat schoonmaken een vak is. Door uw wensen om te zetten in een zeer duidelijk en gedetailleerd werkprogramma, kunnen wij u garanderen dat de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden netjes worden uitgevoerd op de tijden die u wenst. Kortom een goede voorbereiding, met u als klant, zorgt ervoor dat Amez Facility Services de schoonmaakdienstverlening naar tevredenheid van u kan uitvoeren.

 

Regelmatige controles en persoonlijke relatie
Door middel van regelmatige controle van de schoonmaakwerkzaamheden door één van de eigenaren van Amez Facility Services bij de opdrachtgevers borgen wij niet alleen de gewenste schoonmaakkwaliteit maar ook bouwen we hiermee aan de goede persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers.

 

REGULIERE SCOONMAAKDIENSTEN

Een schoonmaakprogramma op maat is de basis voor een pand dat er elke dag stralend bijstaat. Deze basis richten wij graag samen met u in. Of het nu gaat om een kantoor, een school, een woon- of bedrijvencomplex, winkel of een zorginstelling.

Door onze jarenlange én brede ervaring zijn wij perfect in staat om soepel en flexibel in te spelen op uw wensen en behoeften.

EENMALIG / GROTE SCHOONMAAKDIENSTEN

Kantoor , bedrijfspand of woning verbouwd, verhuisd of gewoon toe aan een grondige voorjaars- of grote schoonmaak?

Wij zijn u graag van dienst!

BOUW- EN OPLEVERING SCHOONMAAKDIENSTEN

Door onze praktische aanpak en ervaring denken wij met u mee en loopt uw planning geen vertraging op. Mocht u nog hulp nodig hebben bij verhuizing, dan staat ons team klaar om u ook hierin te ondersteunen.

 

  • Bouwschoonmaak tijdens of na afloop van de (ver)bouw
  • Opleverschoonmaak na bouw, verbouw of langdurige leegstand
  • Schoonmaak vlak voor en/of tijdens en na de verhuizing
  • Assistentie verlenen tijdens verhuizing