Amez Facility Services maakt het verschil!

06 38 250 320
Kwaliteit

Kwaliteit


Bij schoonmaakbedrijven draait alles om de kwaliteit van het geleverde werk.
Wij hebben rayonleiders werkzaam die veel op de werkvloer te vinden zijn om de problemen sneller te signaleren en de kwaliteit controle te handhaven.

Bij de panden waar wij dagelijks schoonmaken, wordt minimaal eenmaal per kwartaal een uitgebreid controlerapport gemaakt. Dit rapport wordt met het uitvoerend personeel besproken. Indien er dingen niet in orde zijn, wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor een hercontrole. Deze controle vindt binnen tien werkdagen plaats. De ervaring leert dat het pand er na de uitgebreide controle weer spic en span uitziet.

Naast het uitvoeren van controles zijn rayonmanagers tevens verantwoordelijk voor een regelmatig contact met de opdrachtgever. Door met elkaar in contact te blijven, kunnen wij tijdig inspringen op vragen of opmerkingen van de opdrachtgever.

MATERIAAL EN MACHINES

Amez Facility Services maakt gebruik van moderne apparatuur voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Om ons personeel zo goed mogelijk te ondersteunen, investeren wij regelmatig in nieuwe apparatuur. Dit varieert van de aanschaf van een nieuwe hogedruk-unit tot een schrobzuigmachine voor het onderhoud van diverse.