Amez Facility Services maakt het verschil!

06 38 250 320
Ons team

Ons team


Welkom op de website van ons bedrijf. Omdat ons werk door mensen wordt gedaan vinden wij persoonlijke zaken doen erg belangrijk. Daarom stellen graag we de mensen achter ons bedrijf aan u voor. Zo weet u precies met wie u samenwerkt.Abderrahim Ezzahi
Algemeen directeur

Mobile: 06 – 38 250 320
E-mail: a.ezzahi@amezschoonmaakbedrijf.nl


WAAROM AMEZ FACILITY SERVICES
Gedurende bijna 10 jaar heb ik voor verschillende werkgevers gewerkt in de schoonmaakbranche. Daarna was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2003 ben ik samen met mijn partner Amez Facility Services begonnen.

Met Amez Facility Services willen wij het verschil maken in kwalitatief goede dienstverlening en een betere en flexibele service ten opzichte van onze concurrenten

Persoonlijk contact met klanten en personeel is wat het werken bij Amez Facility Services voor mij interessant maakt. Het maken van heldere afspraken over de facilitaire dienstverlening, volgens de wens van de klant en deze werkzaamheden zelf begeleiden. Dat is waar ik Amez Facility Services voor ben begonnen.

ERVARING
Vanaf de start in 2000 tot 2007 ben ik werkzaam geweest bij diverse landelijke werkgevers in de schoonmaakdiensteverlening als operationeel manager. Hier heb ik veel geleerd. Ik zou deze positieve ervaringen graag toepassen bij de nieuwe klanten van Amez Facility Services.

 


 

Malika Ezzahi-Bouabid
Directeur interne zaken

Mobile: 06 – 57 400 169
E-mail: m.bouabid@amezschoonmaakbedrijf.nl


WAAROM AMEZ FACILITY SERVICES
Omdat ik graag vooruitstrevend ben na 7 jaar zelfstandige ondernemer ben ik in 2007 samen met mijn partner Amez Facility Services begonnen.
Het aansturen van personeel, het leveren van de gevraagde kwaliteit en de contacten met de opdrachtgevers kunnen mij die positieve voldoening geven.

ERVARING
Na mijn opleiding heb ik als instructeur bij een bekend bedrijf gewerkt in Utrecht en daarna 7 jaar als zelfstandig ondernemer. Hierbij heb ik veel geleerd op het gebied van administratie, aansturen en communicatie. Sinds november 2007 ben Ik voornamelijk verantwoordelijk voor alle interne zaken van het bedrijf, maar indien nodig pak ik ook allerlei andere zaken aan.

 


 

Ouassim Belkadi
Rayonmanager Utrecht

Mobile: 06 – 57 400 169
E-mail: o.belkadi@amezschoonmaakbedrijf.nl


WAAROM AMEZ FACILITY SERVICES
Wat betreft mijn beroepskeuze is het spreekwoord ‘de appel valt niet ver van de boom’ op mij van toepassing! Bij ons thuis werkte iedereen in de zakelijke dienstverlening en voor mij was al snel duidelijk dat ik dat ook graag wilde.

Tijdens de vakantiebaantjes bij Amez Facility Services in Utrecht van 2010 t/m 2015 heb ik kennis gemaakt met de schoonmaakdienstverlening waardoor mijn interesse in dit vakgebied groeide en ontdekte ik mijn passie: de Schoonmaakdienstverlening geeft mij de juiste uitdaging om klanten op allerlei gebieden te kunnen helpen op een uiterst professionele wijze. Met iedere klant mee te denken en kostenefficiënt te opereren.