Amez Facility Services maakt het verschil!

06 38 250 320
Onze missie en vissie

Onze missie en vissie


VISIE
Amez Facility Services wil een professionele en betrouwbare lokale schoonmaakdienstverlener zijn die zich onderscheidt met goed werkgeverschap, flexibele operatie en een klantgerichte aanpak.

MISSIE
Amez Facility Services is in midden en zuid Nederland voor bedrijven een professioneel, proactieve en innovatief schoonmaakbedrijf. Amez Facility Services wil een mensgerichte organisatie zijn met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten.

WERKNEMERS MAKEN HET VERSCHIL
Amez Facility Services is continu aan het verbeteren van haar schoonmaakdienstverlening. Wij richten ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze werknemers. Tevreden en gezonde werknemers leveren beter diensten. Dat zorgt voor tevreden klanten en groei.

MILIIEU EN HYGIENE
Zoals iedereen beseft dat de natuur ons lief is, realiseren wij ons dat uiteraard ook.
Wij streven er naar een zo goed mogelijk pakket producten samen te stellen, dat de kwaliteit van ons schoonmaakonderhoud en de hygiëne die wij garanderen nageleefd kan worden met producten die het milieu zoveel mogelijk ontzien.

Daarom werken wij zoveel mogelijk met producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn. Hoge concentraat-middelen, recycle-materialen en juiste instructies richting onze medewerkers zijn dan ook vaste begrippen in onze werkkasten op alle locaties waar wij werkzaam zijn.

Ook het afval proberen wij zoveel mogelijk gescheiden in te leveren, zowel bij onszelf op de vestigingen, als ook bij de locaties waar wij werkzaam zijn. Of dit nou een schoolgebouw of een advocatenkantoor betreft, waar mogelijk scheiden wij het afval.
Vaak is goed onderling overleg al voldoende om samen op één lijn te komen.

De papieren handdoekjes, keukenrollen, toiletpapier en poetsrollen die wij bij onze relaties mogen leveren zijn van gerecycled (tissue) papier. Zacht voor de huid, goed voor het milieu, dat is wat wij na willen leven…comfort voor de gebruiker én het milieu!